Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-05-02@19:02:56 GMT

فواید پیاده‌روی سریع

تاریخ انتشار: ۱۴ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۴۰۸۷۲۸

فواید پیاده‌روی سریع

روزنامه همشهری نوشت: «فعالیت بدنی نیازی به پیچیدگی ندارد. چیزی به سادگی یک پیاده‌روی سریع روزانه می‌تواند به ما کمک کند زندگی سالم‌تری داشته باشیم. فواید پیاده‌روی منظم برای سلامت و تندرستی ما حیرت‌انگیز است و خبر خوب اینکه پیاده‌روی می‌تواند به ما در رسیدن به وزن متعادل و پیشگیری از بیماری‌های مختلف ازجمله بیماری‌های قلبی، فشار خون بالا و بهبود خلق و خو کمک کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آناتومی و فیزیولوژی بدن انسان با راه‌رفتن و پیاده‌روی بسیار سازگار است و بر خلاف سایر شیوه‌های فعالیت بدنی، پیاده‌روی آسان و رایگان است و نیازی به تجهیزات یا مهارت خاصی هم ندارد اما اغلب به‌عنوان فعالیت بدنی نادیده گرفته می‌شود.

برای بهره‌مندی از مزایای پیاده‌روی باید اصول صحیح آن را یاد بگیریم و بدون برنامه و بی‌هدف پیاده‌روی نکنیم. در این مسیر هر قدر که بیشتر منظم و مستمر پیاده‌روی کنیم، مزایای بیشتری هم کسب خواهیم کرد؛ از جمله رسیدن به وزن طبیعی، کاهش چربی بدن، افزایش توان قلبی عروقی، تقویت سیستم ایمنی بدن و کاهش استرس. پیاده‌روی در شروع روز می‌تواند به شما احساس سرزندگی و شادابی بدهد. قرارگرفتن در معرض انرژی صبحگاهی ریتم طبیعی بدن شما را تنظیم می‌کند. چرخه خواب و بیداری شما را بهبود می‌بخشد و سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌کند.

پیاده‌روی سریع، ورزشی با شدت متوسط است و مزایای بیشتری نسبت به پیاده‌روی با سرعت آهسته دارد. پیاده‌روی سریع می‌تواند با سرعت‌های متنوع انجام شود. بنابراین هرگز خسته‌کننده نیست و در درازمدت می‌تواند شما را به دویدن علاقه‌مند کند. گنجاندن پیاده‌روی سریع در برنامه‌ روزانه می‌تواند در افزایش توان قلبی عروقی بدن شما بسیار تأثیرگذار باشد؛ چراکه پیاده‌روی سریع‌، ضربان قلب شما را در محدوده‌ بالاتری نسبت به پیاده‌روی آهسته قرار می‌دهد، بنابراین سیستم قلبی عروقی شما را به خوبی تقویت کرده و به چالش می‌کشد. شما می‌توانید با پیاده‌روی سریع و مداوم، قدرت عضلانی خود را چندبرابر کرده و مفاصل‌تان را هم تقویت کنید. داشتن برنامه منظم برای پیاده‌روی سریع می‌تواند خستگی ذهنی را کاهش و انگیزه شما را افزایش دهد، تمرکز را بهبود بخشد و کرختی بدن را هم برطرف کند.

نکته اول: برای حفاظت از مفاصل، مطمئن شوید که کفش مناسب می‌پوشید؛ به‌ خصوص اگر روی سطح سخت و ناهمواری می‌روید.

نکته دوم: سرعت پیاده‌روی سریع با شدت متوسط حدود ۱۰۰‌قدم در دقیقه برای بزرگسالان زیر ۶۰سال یا به‌عبارتی حدود ۵ کیلومتر در ساعت است.

پوشیدن کفش مناسب اولین اصلی که باید رعایت شود، هر کفشی برای پیاده روی مناسب نیست. کفش نامناسب باعث التهاب کف پا، کشیدگی عضله و درد زانو می شود. کفش مناسب کفشی است که قوس پا را به خوبی حفظ کند، سبک باشد و در عین حال زیرسازی خوبی داشته باشد.»

منبع: فردا

کلیدواژه: پیاده روی پیاده روی سریع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۰۸۷۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کم‌کاری تیروئید را با این ۳ ورزش جبران کنید

به گزارش خبرآنلاین، اگر تیروئید شما کم‌کار است، احتمالاً ورزش آخرین چیزی است که به آن فکر می‌کنید؛ چرا که بیماری تیروئید با علائمی چون خستگی، تورم و دردهای مفصلی و عضلانی شما را از هرگونه تحرک فیزیکی بازمی‌دارد. اما کارشناسان بر این باورند که فعالیت بدنی می‌تواند به شما کمک کند تا این علائم را کنترل کنید و احساس بهتری داشته باشید.

برای کنترل علائم تیروئید کم‌کار توصیه می‌شود این فعالیت‌ها را امتحان کنید:

۱) پیاده‌روی

پیاده‌روی یکی از ساده‌ترین تمرینات ورزشی محسوب می‌شود. پیاده‌روی با سرعت متوسط، عملکرد قلب شما را بهبود می‌بخشد و باعث می‌شود حدود ۲۸۰ کالری در ساعت بسوزانید و از اضافه وزن ناشی از کم‌کاری تیروئید پیشگیری کنید.

۲) یوگا

یوگا با ایجاد کسشانی در عضلات، آنها را تقویت می‌کند. تمرینات یوگا به شما کمک می‌کند تا روی تنفس خود تمرکز داشته باشید. نتایج یک مطالعه نشان داد که افراد مبتلا به کم‌کاری تیروئید پس از تداوم و استمرار در انجام تمرینات تنفسی یوگا به مدت ۶ ماه، عملکرد ریوی بهتری داشتند.

۳) حرکات کششی

از آنجا که درد مفصلی و عضلانی یکی از علائم کم‌کاری تیروئید است، انجام حرکات کششی به تحرک کافی مفاصل کمک می‌کند تا در هنگام ورزش یا هرگونه تحرک فیزیکی، فشار زیادی به آنها وارد نشود.

بیشتر بخوانید:

چگونه پرکاری تیروئید را به طور طبیعی کنترل کنیم؟ ۴ ترفند ساده برای کنترل علائم تیروئید کم‌کار

منبع: webmd

۴۷۲۳۲

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900495

دیگر خبرها

  • طرح ویژه پلیس برای کاهش مرگ موتورسواران و عابران پیاده
  • فواید و خواص آب سیب‌زمینی
  • فواید باور نکردنی مصرف روزانه پیاز
  • پیاده‌راه‌های همدان از زیباترین پیاده‌راه‌های کشور است
  • (ویدئو) زنده ماندن معجزه‌‌‌آسای عابر پیاده از واژگونی تریلی
  • پاشنه و یک تمرین ساده برای داشتن پاهایی قوی و سالم/ روش انجام حرکت، فواید و تغییرات مورد انتظار (+فیلم)
  • پیاده روی خانوادگی در شهمیرزاد
  • کم‌کاری تیروئید را با این ۳ ورزش جبران کنید
  • فواید و خواص آب سیب زمینی
  • خواص ریواس و فواید آب ریواس برای جوانسازی و لاغری + عوارض