Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام جم آنلاین»
2024-05-02@16:01:04 GMT

فواید پیاده‌ روی پس از صرف غذا

تاریخ انتشار: ۳ اسفند ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۴۳۳۶۲۱

فواید پیاده‌ روی پس از صرف غذا

به گزارش جام جم آنلاین، پیاده‌روی یکی از بهترین تمرینات جسمانی است و گنجاندن آن در برنامه روزانه تاثیر فراوانی در حفظ سلامت و تناسب اندام دارد.   گرچه ورزش سنگین پس از صرف غذا توصیه نمی‌شود اما پیاده‌روی مشکلی ایجاد نمی‌کند و در کنترل قند خون، حفظ سلامت قلب و خواب مطلوب موثر است.

1. بهبود عملکرد سیستم گوارش
پیاده‌روی موجب تحریک عملکرد معده و روده‌‌ها می‌شود که در نتیجه هضم سریع‌تر غذاها را در پی‌دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
البته نباید پیاده‌روی با سرعت زیاد باشد زیرا بر دستگاه گوارش فشار وارد می‌شود.   همچنین بعضی افراد اگر بلافاصله پس از صرف غذا پیاده‌روی کنند دچار بیماری‌های گوارشی می‌شوند که بهتر است پس از 10 دقیقه با ریتم ملایم پیاده‌روی کنند. 
2. تنظیم فشار خون
پیاده‌روی پس از غذاخوردن برای افرادی که دچار فشار خون بالا هستند، مفید است و به‌طور کلی در تنظیم فشار خون تاثیر دارد.   مطالعه‌‌ای در این زمینه نشان می‌دهد 10 دقیقه پیاده‌روی، آن هم 3 بار در روز مثلا پس از هر وعده غذا چنین نتایج مثبتی دارد.
3. کنترل قند خون
پیاده‌روی پس از صرف غذا می‌تواند از افزایش قند خون جلوگیری کند. این نکته به‌خصوص برای مبتلایان به دیابت توصیه می‌شود و بهتر است این افراد حتما چنین فعالیت بدنی را در برنامه روزانه خود داشته ‌باشند.
4. حفظ سلامت قلب
پیاده‌روی یکی از تمرینات جسمانی مفید برای سلامت قلب است و علاوه بر کاهش فشار خون به کنترل کلسترول بد خون و مقابله با خطر بروز حمله قلبی کمک می‌کند.   محققان توصیه می‌کنند افرادی که سبک زندگی بی‌تحرکی دارند حتما تمرینات کوتاه مانند 10 دقیقه پیاده‌روی پس از غذاخوردن را جدی بگیرند.   منبع: خبرگزاری صداوسیما

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: پیاده روی غذا مشکلات پس از صرف غذا پیاده روی فشار خون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۳۳۶۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح ویژه پلیس برای کاهش مرگ موتورسواران و عابران پیاده

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی فراجا از اجرایی شدن طرح ویژه به منظور کاهش جان باختن موتورسواران و عابران پیاده در سراسر کشور خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، سردار سید تیمور حسینی در حاشیه سفر به استان اصفهان و شرکت در سی و پنجمین کمیسیون مجمع معاونان حمل و نقل و ترافیک کلانشهرهای کشور با بیان اینکه حدود نیمی از کشته های حوادث رانندگی در معابر شهری کشور را موتورسواران و عابران پیاده تشکیل می‌دهند، اظهار داشت: برای کاهش جانباختن موتورسواران و عابران پیاده یک طرح جامع و کاملی را در دستور کار داریم که ان شاء الله در آینده ای نزدیک به پلیس راهور سراسر کشور برای اجرا ابلاغ می شود.

وی افزود: در این طرح هم از لحاظ موضوعات سلبی و برخوردهای قانونی و هم از لحاظ ایجابی، فرهنگی و اقدامات آموزشی به طور دقیق پرداخته شده و تلاش خواهد شد تا میزان جان باختن موتورسواران و عابران پیاده در معابر شهری به حداقل برسد.

رئیس پلیس راهور فراجا بیان کرد: هم اکنون طرحی با عنوان طرح 10 و 20 در شهر تهران در حال اجرا است که تاثیرات خوبی نیز داشته که پس از ارزیابی و بازخوردگیری و رفع ایرادات آن می توان این طرح را در سراسر کشور اجرایی کرد.

وی تصریح کرد: در طرح 10، تعداد 10 مورد از تخلفاتی که بیشتر منجربه  بی نظمی و حادثه برای موتورسواران می شود مد نظر است و در طرح 20 هم با تعداد 20 تخلف حادثه ساز برخورد می شود.

سردار حسینی گفت: در خصوص پیشگیری از حوادث رانندگی برای عابران پیاده باید یک سری الزامات نظیر روشنایی هوشمند معابر، گذرگاه های ایمن ، تجهیز خیابان ها و بزرگراه ها به پل های مکانیزه شامل بالابر و پله برقی توسط مدیریت شهری شهرها و کلانشهرهای کشور انجام شود.

وی تصریح کرد: البته در کنار این کارها آموزش و فرهنگ سازی هم نیاز است و ان شاء الله مجموعه این کار ها دست به دست هم دهد تا شاهد حوادث کمتری در این حوزه باشیم.

رئیس پلیس راهور فراجا کودکان و سالمندان را 2 گروه سنی آسیب پذیر در حوزه عابران پیاده عنوان کرد و گفت: هر دو قشر کودکان و سالمندان نیاز به مراقبت جدی از سوی خانواده ها دارند و بایستی مسئولیت فردی و اجتماعی خود را در این حوزه انجام دهند.

لزوم جایگزینی خودروهای برقی در کلانشهرهای کشور

وی در پاسخ به پرسشی درباره نقش خودروهای برقی و هیبریدی در کاهش آلودگی هوا هم گفت: در حال حاضر نزدیک به 30 میلیون خودروی دارای سوخت فسیلی در کشور وجود دارد که برای تبدیل این تعداد خودرو به خودروهای برقی باید یک برنامه 30 ساله را پیش بینی کنیم، یعنی در طول 3 دهه کاری کنیم که در انتهای برنامه 30 ساله دیگر اثری از خودروها با سوخت فسیلی و مستهلک در کشور وجود نداشته باشد.

سردار حسینی عنوان کرد: به نظرم باید یک تقسیم کار صورت گرفته و شروع این کار از شهرهای آلوده مانند تهران، اصفهان، مشهد و تبریز کلید زده شود.

وی با بیان اینکه در تمام دنیا برای کلانشهرهایی که در معرض آلودگی هوا هستند یک برنامه ریزی فوری را در نظر گرفته و پیاده سازی می کنند عنوان کرد: به نظرم اگر ما بتوانیم طی یک بازه زمانی 10 ساله در کلانشهر هایی که با موضوع آلودگی هوا دست و پنجه نرم می کنند خودروهای برقی و هیبریدی را جایگزین خودروهای دارای سوخت فسیلی کنیم می تواند یک موفقیت بزرگ در زمینه کاهش آلودگی هوای کشور باشد.

انتهای پیام/163

دیگر خبرها

  • طرح ویژه پلیس برای کاهش مرگ موتورسواران و عابران پیاده
  • ‌کوهپیمایی کارکنان و پایوران سپاه در خوی
  • فواید و خواص آب سیب‌زمینی
  • فواید باور نکردنی مصرف روزانه پیاز
  • (ویدئو) زنده ماندن معجزه‌‌‌آسای عابر پیاده از واژگونی تریلی
  • پاشنه و یک تمرین ساده برای داشتن پاهایی قوی و سالم/ روش انجام حرکت، فواید و تغییرات مورد انتظار (+فیلم)
  • پیاده روی خانوادگی در شهمیرزاد
  • فواید و خواص آب سیب زمینی
  • خواص ریواس و فواید آب ریواس برای جوانسازی و لاغری + عوارض
  • فواید فوق العاده انجیر در دوران بارداری (فیلم)