Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-05-02@18:04:12 GMT

فواید پیاده‌ روی برای مبتلایان به پارکینسون

تاریخ انتشار: ۲۰ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۰۸۰۶۹۲

فواید پیاده‌ روی برای مبتلایان به پارکینسون

به گزارش مدیکال اکسپرس، استراتژی‌های مختلف می‌تواند به مبتلایان به پارکینسون که در راه رفتن مشکل دارند کمک کند، یک مطالعه جدید نشان می‌دهد که بسیاری از مردم هرگز این راهکار‌ها را نشنیده و امتحان نکرده‌اند. این تحقیق در شماره ۸ سپتامبر ۲۰۲۱، مجله آنلاین Neurology، مجله پزشکی آکادمی عصب شناسی آمریکا منتشر شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مطالعه همچنین نشان داد که چگونه استراتژی‌های مختلف جبران خسارت بستگی به زمینه استفاده از آن‌ها دارد.

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران، توسرمس، نویسنده این مطالعه از مرکز پزشکی دانشگاه هلند، می‌گوید: ما می‌دانیم که مبتلایان به پارکینسون اغلب به طور خودجوش «مسیر‌های خلاق »را برای غلبه بر مشکلات راه رفتن خود، به منظور تحرک و استقلال اختراع می‌کنند. ما متوجه شدیم که افراد به ندرت در مورد همه استراتژی‌های مختلف جبران خسارت آموزش می‌بینند. در چنین شرایطی مردم اغلب استراتژی‌هایی را پیدا می‌کنند که برای آن‌ها و شرایط منحصر به فرد آن‌ها بهتر کار می‌کند.

در این مطالعه، محققان از ۴۳۲۴ فرد مبتلا به پارکینسون و ناتوانی در راه رفتن استفاده کردند، این‌ها شامل مشکلاتی مانند عدم تعادل، تلو تلو  خوردن، افتادن، سر خوردن و انجماد است. از بین شرکت کنندگان، ۳۵ ٪ دریافتند که مشکلات راه رفتن آن‌ها بر توانایی آن‌ها در انجام فعالیت‌های معمول روزانه تاثیر می‌گذارد و ۵۲ ٪ یک یا چند سقوط در سال گذشته داشته‌اند.

این نظرسنجی هفت دسته اصلی استراتژی‌های جبران خسارت را توضیح داد. آن‌ها عبارتند از: نشانه‌های داخلی، مانند راه رفتن تا شمارش در سر. نشانه خارجی، مانند پیاده روی با سرعت تا مترونوم؛ تغییر نیاز به تعادل، مانند چرخش‌های گسترده‌تر؛ تغییر حالت روانی که شامل تکنیک‌های آرامش است. مشاهده عمل و تصاویر حرکتی که شامل تماشای راه رفتن شخص دیگر است. تطبیق یک الگوی راه رفتن جدید، مانند پریدن یا راه رفتن به عقب و سایر اشکال استفاده از پا‌ها، مانند دوچرخه سواری و خزیدن. هر دسته توضیح داده شد و از شرکت کنندگان پرسیده شد که آیا از آن مطلع هستند، آیا تا به حال از آن استفاده کرده‌اند و اگر چنین است، چگونه در زمینه‌های مختلف برای آن‌ها کار می‌کند.

محققان دریافتند افراد مبتلا به پارکینسون معمولا از راهکار‌های جبران خسارت پیاده روی استفاده می‌کنند، اما از هر هفت استراتژی آگاه نیستند. به عنوان مثال، ۱۷ مورد از شرکت کنندگان هرگز هیچ کدام از این استراتژی‌ها را نشنیده بودند و ۲۳ نفر هرگز هیچ یک از آن‌ها را امتحان نکرده بودند. تنها ۴ درصد از هر هفت دسته استراتژی‌های جبران خسارت آگاه بودند.

برای هر استراتژی، اکثریت افرادی که آن را امتحان کردند، گفتند که تأثیر مثبتی دارد. به عنوان مثال، ۷۶ said گفتند که تغییر الزامات تعادل تأثیر مثبتی دارد، در حالی که ۷۴ said گفتند که تغییر وضعیت روانی آن‌ها تأثیرگذار بوده است.

با این حال، محققان همچنین دریافتند که استراتژی‌ها با توجه به زمینه‌ای که فرد از آن استفاده می‌کند، متفاوت عمل می‌کند. به عنوان مثال، نشانه گذاری داخلی در هنگام راه رفتن بسیار موثر به نظر می‌رسید و میزان موفقیت آن ۷۳ درصد بود. تنها ۴۷ ٪ معتقدند که این تاکتیک هنگام تلاش برای توقف راه رفتن مفید است. به طور مشابه، تجسم حرکات زمانی که مردم از آن برای راه رفتن در فضای باز استفاده می‌کردند، دارای ۸۳ درصد موفقیت بود. تنها زمانی که مردم از آن برای پیمایش در یک فضای باریک استفاده کردند، ۵۵ درصد از موفقیت برخوردار بود.

توسرمس می‌گوید: یافته‌های ما نشان می‌دهد که رویکرد برای همه جواب نمی‌دهد، زیرا زمینه‌های مختلف ممکن است به استراتژی‌های متفاوتی نیاز داشته باشد یا اینکه افراد به سادگی به یک استراتژی در مقایسه با استراتژی دیگر بهتر پاسخ می‌دهند. ما باید یک قدم جلوتر برویم و همه راهکار‌های جبران خسارت موجود را به مردم آموزش دهیم، به عنوان مثال از طریق یک پلت فرم آموزشی آنلاین اختصاصی. این ممکن است به هر فرد مبتلا به پارکینسون کمک کند تا استراتژی مناسب خود را پیدا کند.

محدودیت مطالعه این است که افراد ناتوانی راه رفتن خود را گزارش کردند که توسط یک معاینه عصبی مستقل تایید نشد.

پربیننده ترین بازگشایی مدارس منوط به واکسیناسیون دانش آموزان ثبت‌نام واکسیناسیون دانشجویان و طلاب فعال شد تولید واکسن، انقلابی در درمان سرطان / موفقیت جدید شرکت بایون‌تک عوارض بعد از واکسیناسیون را بشناسیم ۱۰۰ میلیون واکسن کرونا تا آذر امسال وارد کشور می شود

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: پیاده روی جبران خسارت عنوان مثال استراتژی ها راه رفتن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۸۰۶۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ممنوعیت حج برای مبتلایان به برخی بیماری‌ها / زائران حج چه واکسن‌هایی باید بزنند؟

وزارت حج و عمره عربستان، دستورالعمل‌ها و توصیه‌ های بهداشتی حج امسال را که شامل ایمن‌ سازی در برابر برخی بیماری‌ها است، ابلاغ کرد.

به گزارش مهر، بنا بر اعلام وزارت حج و عمره عربستان، زائر بیت الله الحرام باید واکسن مننژیت را دریافت کرده باشد، به طوری که مدت زمان دریافت آن از ۱۰ روز کمتر و از ۵ سال بیشتر نباشد.

همچنین، مقامات بهداشتی کشوری که زائر بیت الله الحرام به سرزمین وحی اعزام می‌کنند، باید از دریافت واکسن به موقع وی اطمینان حاصل کنند و نام واکسن مصرفی و تاریخ دریافت آن را در گواهی واکسیناسیون بنویسند.

زائر باید واکسنی متشکل از حداقل یک دوز واکسن فلج اطفال خوراکی دو ظرفیتی یا واکسن فلج اطفال غیرفعال دریافت کند.

در همین راستا، وزارت بهداشت عربستان توصیه کرد کشورهایی که زائران آنها عازم به سرزمین وحی هستند، توجه داشته باشند که وی از بیماری‌هایی که با حداقل سلامت جسمانی منافات دارد و زائر نمی‌تواند با آنها مناسک انجام دهد، عاری باشد.

وزارت بهداشت عربستان به مواردی مانند نارسایی پیشرفته کلیه که نیاز به همودیالیز یا دیالیز صفاقی دارد، نارسایی قلبی پیشرفته که علائم آن در حالت استراحت یا با حداقل فشار فیزیکی ظاهر می‌شود، بیماری‌های مزمن ریوی که نیاز به استفاده متناوب یا مداوم از اکسیژن دارند، سیروز پیشرفته کبدی همراه با علائم نارسایی کبد مانند: آسیت، خونریزی واریس، یا تشنج یا از دست دادن هوشیاری و بیماری‌های عصبی شدید که شناخت را مختل می‌کنند یا با ناتوانی‌های حرکتی شدید همراه هستند و پیری همراه با زوال عقل اشاره کرده است.

بر اساس اعلام وزارت بهداشت عربستان؛ زائران مبتلا به بیماری‌های مزمن، علاوه بر مقدار کافی از داروهایی که مصرف می‌کنند، مدارک مربوط به وضعیت سلامتی خود را به همراه داشته باشند و در وسایل همراه خود قرار دهند، علاوه بر این که در برابر بیماری‌های مورد هدف واکسیناسیون‌های اولیه مانند دیفتری، کزاز، سیاه سرفه، فلج اطفال، سرخک و آبله ایمن شوند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • دستورالعمل‌ بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد/ ممنوعیت حج برای مبتلایان به این بیماری‌ها
  • ممنوعیت حج برای مبتلایان به برخی بیماری‌ها؛ زائران حج چه واکسن‌هایی باید بزنند؟
  • ممنوعیت حج برای مبتلایان به برخی بیماری‌ها / زائران حج چه واکسن‌هایی باید بزنند؟
  • فواید و خواص آب سیب‌زمینی
  • فواید باور نکردنی مصرف روزانه پیاز
  • آیا هر کسی می‌تواند نمک کم سدیم بخورد؟
  • رونمایی از استراتژی آینده چری EXEED در نمایشگاه خودرو پکن
  • جباری:شرایط سپاهان کار پرسپولیس را سخت می‌کند/ اصلا انتقادی به اوسمار ندارم
  • فواید و خواص آب سیب زمینی
  • خواص ریواس و فواید آب ریواس برای جوانسازی و لاغری + عوارض