Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-05-02@20:35:46 GMT

فواید بسیار مهم پیاده روی بعد از شام

تاریخ انتشار: ۱۲ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۷۹۶۵۷۶

فواید بسیار مهم پیاده روی بعد از شام


عادت رفتن به رختخواب بعد از خوردن شام بدون شک برای سلامت تان خوب نیست. پیاده روی بعد از شام تاثیرات اعجاب آوری در بر دارد. پیاده روی بعد از شام باعث هضم بهتر غذا، سوزاندن کالری، کنترل بهتر قند خون و تری گلیسرید در بدن می شود.درادامه شما را با فواید پیاده روی بعد از شام آشنا می کنیم.

آیا با فواید انجام این ورزش بعد از شام آشنا هستید؟!
پیاده روی بعد از صرف شام دارای مزیت های فراوانی می باشد از جمله این مزیت ها می توان به کاهش استرس و بهبود عملکرد دستگاه گوارش اشاره کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

توصیه می کنیم که حتما بعد از شام پیاده روی کوتاهی داشته باشید.

تجربیات یک کارمند معمولی از اثرات پیاده روی بعد از شام را می خوانیم:
من 38 سالم است و در ایالت کلورادو Colorado زندگی می کنم، جایی که در یک روز معمولی تمام این کارها انجام بشه:یک پیاده روی طولانی صبح گاهی، دوچرخه سواری تا محل کار، پیاده روی بعد از ظهر با همکاران و انجام تمرین های ورزشی قلب و عروق و تمرین های قدرتی (بله تمام این اتفاقات در یک روز می فتد). بنابراین نباید به هیچ عنوان عادت های بعد از شام خوردنم را زیان آور بدانم. به هر حال هر کسی نیاز به استراحت دارد.

به هرحال به تازگی به این مسئله فکر کردم که برنامه بعد از شام را تغییر بدهم. به علاوه متوجه شدم که می توانم از زمان بین شام خوردن و خوابیدن برای برقراری ارتباط با دوستان استفاده کنم یا حتی مدیتیشن کنم، اما هیچ کدام از این موارد اتفاق نمی افتادند. بنابراین تصمیم گرفتم هر شب بعد از شام یک پیاده روی کوتاه داشته باشم تا شاید بتوانم این برنامه یکنواخت را تغییر دهم و خود را تشویق کنم که از این سه ساعت بین شام و خواب استفاده بهتری داشته باشم. هدف من 15 دقیقه پیاده روی بعد از شام به مدت یک ماه بود. و حالا ببینید چه اتفاقی افتاد.

1. پیاده روی بعد از شام باعث تغییر عادت های نادرست غذایی شد
بعد از اینکه برنامه خود را تغییر دادم و برای پیاده روی به بیرون آمدم، بیشتر به طرف بستنی فروشی محبوب خودم می رفتم و بستنی می خوردم. بستنی جایگزین تنقلات ناسالمی شد که بعد از شام در خانه می خوردم. این مسئله باعث شد به این فکر کنم که شاید پیاده روی بعد از شام باعث شود عادت غذایی سالم را جایگزین عادت های ناسالم کنم.

2. پیاده روی بعد از شام باعث خواب راحت و کاهش استرس های روز بعد می شود
متناسب با شغلی که دارم همیشه صبح ها با استرس انجام کارهایی که مهلت آنها رو به اتمام است و یا لیست کارهای مختلف برای انجام از خواب بیدار می شدم. زمانی که بعد از شام شروع به تماشای تلویزیون می کردم برای چند دقیقه این کارها را فراموش می کردم، اما وقتی تلویزیون را خاموش می کردم و شروع به مسواک زدن می کردم، تمام این کارها دوباره دهنم را مشغول می کرد.

این امر اغلب منجر به مشغله ذهنی می شد و اغلب احساس عصبانیت داشتم، درست مثل اینکه بدنم از من می خواست افکارم را آرام کنم و به آرامش برسم.پیاده روی بعد از شام به زمانی تبدیل شد که در آن بیشتر به آنچه در روز انجام داده بودم، اهمیت می دادم،آنچه انجام نشده بود برای روز بعد باقی می ماند و در ذهنم کارهایی که باید انجام می شدند، اولویت بندی می شدند.

نتیجه این بود که وقتی برای خواب به تختم می رفتم، کمتر به کارهایی که باید انجام می شدند فکر می کردم و این مسئله باعث می شد خواب بهتری داشته باشم و صبح ها نیز آرام تر باشم. اینگونه دغدغه های کاری را شما هم دارید.

3. پیاده روی بعد از شام به بهبود عملکرد دستگاه گوارش کمک کرد
من سعی می کردم غذای کاملا سالم برای شام خود انتخاب کنم:ترکیب سبزیجات، برنج با گل کلم، ماهی و گوشت بدون چربی غذاهای اصلی من بودند. به علاوه اغلب تا ساعت 8 یا 9 شب شام نمی خوردم و بعد از خوردن شام هم می نشستم و حرکتی نداشتم، حتی اگر غذا کاملا سالم باشد، اما این روش، دیر شام خوردن و حرکت نداشتن بعد از خوردن شام، درست نیست.

تحقیقاتی در مورد مزیت های تحرک داشتن بعد از خوردن شام انجام شده است:یک بررسی انجام شده در سال 2008 نشان داد که حتی 15 دقیقه پیاده روی بعد از خوردن شام می تواند به هضم غذا کمک کند و سطح قند خون را بهبود بخشد و سرعت حرکت غذا را در معده افزایش دهد. پس از اولین پیاده روی که بعد از شام داشتم، توانستم این واقعیت را درک کنم.

به جای اینکه با یک معده پر و وحشت زده بخوابم و صبح بعد از بیدار شدن مجبور باشم بلافاصله به دستشویی بروم، شام من قبل از خواب به خوبی در بدنم در حال حرکت بود و کمتر احساس نفخ و گاز می کردم. این روند موفق در هضم غذا در طول 30 روز ادامه پیدا کرد – یکی از مزیت های راه رفتن بعد از شام که حتی تشخیص ندادم چقدر می تواند من را شگفت زده کند.

4. پیاده روی بعد از شام به استفاده بهتر از زمان قبل از خواب کمک می کند
معمولا زمانی که بعد از شام به نشستن ادامه می دادم و تلویزیون تماشا می کردم، به مجموعه نشریه نیویورکر new yorker نگاه می کردم که خیلی دوست داشتم بخوانم. دلم می خواست بیشتر روی صندلی مدیتشن خود بنشینم و آنها را بخوانم. به مجله ها نگاه می کردم و به یاد هدف خودم می افتادم که تصمیم داشتم یکی از این شب ها آنها را بخوانم و سپس کمی احساس گناه می کردم و بعد دوباره روی برنامه تلویزیون تمرکز می کردم.

سه روز بعد از انجام پیاده روی های بعد از شام متوجه شدم قبل از روشن کردن تلویزیون بیشتر به نشستن روی این صندلی تمایل دارم. در شب پنجم دوش گرفتم، دو ساعت زودتر به تخت رفتم و چند مقاله پربار از نشریه نیویورکر خواندم که این مجله به مدت سه ماه بود روی میز قهوه مانده بود. دو هفته بعد بدون تلاش سعی داشتم هرشب در مجله خود مطلب بنویسم و حتی بدون اینکه لازم باشد لامپ را روشن کنم.

حالا بعد از یک ماه کامل پیاده روی کردن بعد از شام، نسبت به چگونگی گذراندن وقت خود در شب ها آگاه تر هستم. هنوز گاهی تلویزیون تماشا می کنم، اما اغلب به دنبال انجام کاری هستم که آرام بخش تر و موثرتر است.

توصیه می کنیم به دنبال ایجاد تغییراتی در سبک زندگی خود باشید. بعضی تغییرات، هر چند کوچک، گاهی می توانند تاثیرات بزرگی بر روی سلامت جسمی و روحی شما داشته باشند، چه بسا مزیت های دیگری در زندگی خواهند داشت.

پیاده روی ورزشی مناسب برای همه سنین به شمار می آید اما دویدن برای سالخوردگان خطرناک است و برای مبتلایان به بیماری قلبی مناسب نیست. برعکس «پیاده روی با کمی سرعت» ورزشی ساده و امن بوده و نقش مهمی در سلامت بدن و پیشگیری از بیماری ها دارد و باعث از بین بردن افسردگی می شود.

پیاده روی سریع برای افزایش مصرف اکسیژن مناسب است و بر شدت ضربان قلب می افزاید. هنگام راه رفتن سریع باید طی 10 دقیقه حدود یک کیلومتر راه رفت. البته برای سالخوردگان و افراد ضعیف تر این مسافت کمتر است. افرادی که چاق هستند و ورزش می کنند، به تدریج باید سرعت راه رفتن را بیشتر کنند، طوری که در هر دقیقه تقریبا 70 متر راه بروند.

لازمه یک پیاده روی سالم داشتن یک کفش استاندارد مناسب پیاده روی است که از آسیب رساندن به کمر، پاها و … جلوگیری شود. کفش مناسب از خستگی زودرس جلوگیری کرده و باعث نشاط می شود. در پیاده روی سریع باید هنگام راه رفتن سر را بالا نگه داشت، سینه را جلو و دست ها را تا حد امکان باز و بسته کرد. گام ها باید بلند برداشته شود وس رعت آن باید سریع تر شود. هنگام راه رفتن باید از همه عضلات بدن استفاده کرد. این نوع راه رفتن برای کاهش دردهای کمر و شانه و بهبود کارایی اعضای داخلی بدن مفید است.

ایران ناز در آخر به این نکته باید اشاره کرد که در این زمینه نباید افراط کرد، به ویژه سالخوردگان مبتلا به بیماری های قلبی – عروقی در پیاده روی باید براساس توانایی خود عمل کنند و قبل از انجام این ورزش حتما با پزشک خود در رابطه با زمان و میزان فشاری که هنگام پیاده روی به خود می آورند مشورت کنند.   منبع: ایران ناز 

منبع: پارسینه

کلیدواژه: پیاده وری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۷۹۶۵۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح ویژه پلیس برای کاهش مرگ موتورسواران و عابران پیاده

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی فراجا از اجرایی شدن طرح ویژه به منظور کاهش جان باختن موتورسواران و عابران پیاده در سراسر کشور خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، سردار سید تیمور حسینی در حاشیه سفر به استان اصفهان و شرکت در سی و پنجمین کمیسیون مجمع معاونان حمل و نقل و ترافیک کلانشهرهای کشور با بیان اینکه حدود نیمی از کشته های حوادث رانندگی در معابر شهری کشور را موتورسواران و عابران پیاده تشکیل می‌دهند، اظهار داشت: برای کاهش جانباختن موتورسواران و عابران پیاده یک طرح جامع و کاملی را در دستور کار داریم که ان شاء الله در آینده ای نزدیک به پلیس راهور سراسر کشور برای اجرا ابلاغ می شود.

وی افزود: در این طرح هم از لحاظ موضوعات سلبی و برخوردهای قانونی و هم از لحاظ ایجابی، فرهنگی و اقدامات آموزشی به طور دقیق پرداخته شده و تلاش خواهد شد تا میزان جان باختن موتورسواران و عابران پیاده در معابر شهری به حداقل برسد.

رئیس پلیس راهور فراجا بیان کرد: هم اکنون طرحی با عنوان طرح 10 و 20 در شهر تهران در حال اجرا است که تاثیرات خوبی نیز داشته که پس از ارزیابی و بازخوردگیری و رفع ایرادات آن می توان این طرح را در سراسر کشور اجرایی کرد.

وی تصریح کرد: در طرح 10، تعداد 10 مورد از تخلفاتی که بیشتر منجربه  بی نظمی و حادثه برای موتورسواران می شود مد نظر است و در طرح 20 هم با تعداد 20 تخلف حادثه ساز برخورد می شود.

سردار حسینی گفت: در خصوص پیشگیری از حوادث رانندگی برای عابران پیاده باید یک سری الزامات نظیر روشنایی هوشمند معابر، گذرگاه های ایمن ، تجهیز خیابان ها و بزرگراه ها به پل های مکانیزه شامل بالابر و پله برقی توسط مدیریت شهری شهرها و کلانشهرهای کشور انجام شود.

وی تصریح کرد: البته در کنار این کارها آموزش و فرهنگ سازی هم نیاز است و ان شاء الله مجموعه این کار ها دست به دست هم دهد تا شاهد حوادث کمتری در این حوزه باشیم.

رئیس پلیس راهور فراجا کودکان و سالمندان را 2 گروه سنی آسیب پذیر در حوزه عابران پیاده عنوان کرد و گفت: هر دو قشر کودکان و سالمندان نیاز به مراقبت جدی از سوی خانواده ها دارند و بایستی مسئولیت فردی و اجتماعی خود را در این حوزه انجام دهند.

لزوم جایگزینی خودروهای برقی در کلانشهرهای کشور

وی در پاسخ به پرسشی درباره نقش خودروهای برقی و هیبریدی در کاهش آلودگی هوا هم گفت: در حال حاضر نزدیک به 30 میلیون خودروی دارای سوخت فسیلی در کشور وجود دارد که برای تبدیل این تعداد خودرو به خودروهای برقی باید یک برنامه 30 ساله را پیش بینی کنیم، یعنی در طول 3 دهه کاری کنیم که در انتهای برنامه 30 ساله دیگر اثری از خودروها با سوخت فسیلی و مستهلک در کشور وجود نداشته باشد.

سردار حسینی عنوان کرد: به نظرم باید یک تقسیم کار صورت گرفته و شروع این کار از شهرهای آلوده مانند تهران، اصفهان، مشهد و تبریز کلید زده شود.

وی با بیان اینکه در تمام دنیا برای کلانشهرهایی که در معرض آلودگی هوا هستند یک برنامه ریزی فوری را در نظر گرفته و پیاده سازی می کنند عنوان کرد: به نظرم اگر ما بتوانیم طی یک بازه زمانی 10 ساله در کلانشهر هایی که با موضوع آلودگی هوا دست و پنجه نرم می کنند خودروهای برقی و هیبریدی را جایگزین خودروهای دارای سوخت فسیلی کنیم می تواند یک موفقیت بزرگ در زمینه کاهش آلودگی هوای کشور باشد.

انتهای پیام/163

دیگر خبرها

  • طرح ویژه پلیس برای کاهش مرگ موتورسواران و عابران پیاده
  • فواید و خواص آب سیب‌زمینی
  • لزوم توانمندسازی بازرسی کار / تقدیر از شهرداری اصفهان برای پیاده‌سازی نظام یکپارچه HSE
  • فواید باور نکردنی مصرف روزانه پیاز
  • (ویدئو) زنده ماندن معجزه‌‌‌آسای عابر پیاده از واژگونی تریلی
  • پاشنه و یک تمرین ساده برای داشتن پاهایی قوی و سالم/ روش انجام حرکت، فواید و تغییرات مورد انتظار (+فیلم)
  • پیاده روی خانوادگی در شهمیرزاد
  • هزینه ۳۰۰ میلیارد تومانی شهرداری در حوزه گردشگری همدان
  • فواید و خواص آب سیب زمینی
  • خواص ریواس و فواید آب ریواس برای جوانسازی و لاغری + عوارض