Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-05-02@20:28:47 GMT

فواید پیاده‌روی را بشناسید

تاریخ انتشار: ۳ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۶۶۰۳۰۱

فواید پیاده‌روی را بشناسید

با پیاده‌روی دور کمرتان را کم کنید، سلامتتان را بهبود بخشید
برای استفاده بردن از فواید پیاده‌روی آماده‌اید؟ ما به شما می‌گوییم چطور شروع کنید — و چطور هر روز انگیزه بیشتری پیدا کنید.
از همین امروز شروع کنید.
فعالیت جسمی حتماً نباید پیچیده باشد. چیزی به سادگی یک پیاده‌روی روزانه هم می‌تواند به شما کمک کند زندگی سالم‌تری داشته باشید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


بعنوان مثال، پیاده‌روی روزانه کمکتان می‌کند تا:
• وزنی سالم داشته باشید.
• از بروز مشکلات و بیماری‌های مختلف مثل مشکلات قلبی، فشارخون بالا و دیابت نوع ۲ جلوگیری کنید.
• استخوان‌هایتان را مستحکم‌تر کنید.
• روحیه‌تان را تقویت کنید.
• تعادل و هماهنگی بدنتان را ارتقا بخشید.
هر چه سرعت پیاده‌روی‌تان بیشتر باشد و مسافت بیشتری راه بروید، فواید آن برای شما بیشتر خواهد بود.

در پیاده روی تکنیکتان را اصلاح کنید

تبدیل راه رفتن عادی‌تان به یک فعالیت مخصوص تناسب‌اندام نیازمند حفظ فرم صحیح و حرکات هدفمند است. در زیر برایتان می‌گوییم که موقع راه‌رفتن باید چه وضعیتی داشته باشید:
۱. سرتان باید بالا و نگاهتان به روبه‌رو باشد نه به زمین.
۲. گردن، شانه‌ها و پشتتان باید کاملاً ریلکس و صاف باشند.
۳. با آرنج‌هایی که کمی خم شده‌اند، دست‌هایتان را آزادانه در کنار بدنتان تکان دهید.
۴. عضلات شکمتان را باید کمی سفت کنید و پشتتان را کاملاً صاف نگه دارید. دقت کنید که کمرتان گود نبوده و پشتتان قوز نداشته باشد.
۵. راه رفتنتان باید نرم باشد و ابتدا پاشنه و بعد پنجه پایتان را روی زمین بگذارید.

برنامه‌ریزی کنید

وقتی برنامه پیاده‌روی‌تان را شروع می‌کنید، به خاطر داشته باشید که:
۱. لباس مناسب تهیه کنید. کفش‌هایی را انتخاب کنید که پاشنه‌ای محکم و کفی انعطاف‌پذیر داشته باشد تا پایتان در آن راحت قرار گیرد. اگر در تاریکی بیرون از منزل راه می‌روید، لباسی با رنگ روشن بپوشید تا دیده شوید.

۲. راهتان را به دقت انتخاب کنید. اگر می‌خواهید بیرون از منزل پیاده‌روی کنید، از رفتن به راه‌هایی که پیاده‌رو‌های ناجور و کفی نامناسب و خراب دارد خودداری کنید.
۳. خودتان را گرم کنید. ۵ تا ۱۰ دقیقه اول را با سرعتی ملایم راه بروید که عضلاتتان کم‌کم گرم شود و بدنتان برای ورزش آماده شود.

۴. بدنتان را سرد کنید. در انتهای پیاده‌روی‌تان، ۵ تا ۱۰ دقیقه را برای سرد کردن تدریجی عضلاتتان، آهسته راه بروید.
۵. حرکات کششی انجام دهید. بعد از سرد کردن بدن، به آرامی عضلاتتان را کشش دهید. اگر می‌خواهید قبل از راه رفتن اینکار را بکنید، دقت کنید که حتماً بعد از گرم شدن بدنتان باشد.

اهدافی واقعبینانه تعیین کنید

برای اکثر افراد سالم، دو ساعت و نیم فعالیت هوازی متوسط یا یک ساعت و نیم فعالیت هوازی شدید و دو جلسه تمرین بدنسازی در هفته توصیه می‌شود — که بهتر است در طول هفته پراکنده باشد.
بعنوان یک هدف کلی، می‌توانید نیم ساعت در روز پیاده‌روی را قرار دهید. اگر نمی‌توانید در روز این مدت زمان کنار بگذارید، سعی کنید در دو جلسه ۱۵ دقیقه‌ای در روز به پیاده‌روی بروید.
البته به خاطر داشته باشید که آرام شروع کردن هیچ اشکالی ندارد — مخصوصاً اگر قبلاً به طور منظم ورزش نمی‌کرده‌اید. می‌توانید هفته اول با ۵ دقیقه در روز شروع کنید و بعد زمان پیاده‌روی‌تان را تا ۳۰ دقیقه در روز افزایش دهید.

پیشرفتتان را ارزیابی کنید

– ثبت تعداد قدم‌هایی که برمی‌دارید، مسافتی که راه رفته‌اید و مدت زمان آن می‌تواند کمکتان کند از نقطه‌شروعتان بعنوان یک منبع انگیزه استفاده کنید. وقتی ببینید چند کیلومتر در ماه یا سال راه رفته‌اید، حسی عالی پیدا خواهید کرد.
– این اعداد را در یک دفترچه مخصوص پیاده‌روی‌تان یادداشت کنید. از ابزار‌های الکترونیکی مخصوص شمردن قدم‌ها هم می‌توانید استفاده کنید.

انگیزه‌تان را حفظ کنید

شروع یک برنامه پیاده‌روی نیاز به انگیزه دارد. دنبال کردن آن هم انگیزه می‌خواهد. برای حفظ انگیزه برای ادامه راه:
۱. خودتان را برای موفقیت آماده کنید. با یک هدف ساده مثل «با یک پیاده‌روی ۱۰ دقیقه در ساعت ناهارم» شروع کنید. وقتی این ۱۰ دقیقه برایتان به شکل عادت درآمد، یک هدف جدید برای خودتان تعیین کنید مثل، «بعد از کار ۲۰ دقیقه پیاده‌روی می‌کنم». خیلی زود خواهید دید که به هدف‌هایی می‌رسید که یک روز به نظرتان غیرممکن می‌رسید.

۲. راه رفتن را لذت‌بخش کنید. اگر از راه رفتن در سکوت خوشتان نمی‌آید، از یک دوست بخواهید شما را همراهی کند.
۳. به مسیرهایتان تنوع دهید. اگر بیرون از خانه راه می‌روید، برای تنوع مسیر‌های مختلفی برای خود انتخاب کنید. اگر تنها راه می‌روید، حتماً یک نفر را از مسیری که انتخاب کرده‌اید مطلع کنید.

۳. اگر می‌بینید از زیر برنامه‌تان در می‌روید، دلسرد نشوید. به خودتان حس عالی زمانی را یادآور شوید که در برنامه روزمره‌تان فعالیت جسمی را گنجانده بودید و بعد دوباره به برنامه‌تان برگردید.

وقتی قدم اول را برداشتید، در راه رسیدن به یک مقصد عالی افتاده‌اید: این مقصد جایی نیست جز سلامتی بیشتر.   منبع: ایران ناز 

منبع: پارسینه

کلیدواژه: پیاده روی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۶۶۰۳۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علائم شایع کم کاری تیروئید را بشناسید

آفتاب‌‌نیوز :

دکتر دهقانی از اختلال کم کاری تیروئید یا تیروئید پرکار به عنوان یکی از بیماری‌های شایع غدد نام برد و افزود: بیماری کم کاری تیروئید در نتیجه‌ی کاهش تولید و ترشح هورمون‌های تیروئیدی حاصل می‌شود و عموماً زنان باردار و افراد بالای ۶۰ سال، در معرض ابتلا به آن هستند.

این متخصص داخلی در خصوص نحوه درمان بیماری کم کاری تیروئید نیز گفت: درمان این بیماری تقریبا ساده بوده و مصرف قرص‌های حاوی هورمون تیروئید می‌تواند، هورمون‌های مورد نیاز بدن را تأمین کند که در اکثر موارد برای بیماران قرص لوتیروکسین تجویز می‌شود.

وی اضافه کرد: این دارو روزانه یک بار مصرف می‌شود که برای تأثیرگذاری بیشتر باید به صورت ناشتا و یک ساعت قبل از مصرف صبحانه مصرف شود. همچنین مصرف همزمان برخی دارو‌ها مانند پنتوپرازول، قرص آهن، کلسیم و... می‌تواند در میزان تأثیرگذاری قرص لووتیروکسین سدیم اثر منفی داشته باشد، لذا توصیه می‌شود، با فاصله حدود یک ساعت با دارو‌های ذکر شده، قرص کم کاری تیروئید مصرف شود.

دکتر دهقانی خاطر نشان کرد: بیمار ممکن است ظرف ۱ تا ۲ هفته پس از شروع درمان، پاسخ اندکی را احساس کند، اما پاسخ کامل به درمان با هورمون تیروئید اغلب تأخیر دارد و ممکن است چندین هفته طول بکشد. ضمن اینکه اکثر بیماران مبتلا به کم کاری تیروئید، لازم است مصرف دارو را برای باقی عمر ادامه دهند، اما گاهی تعدیل و یا افزایش دوز مصرفی تحت نظر پزشک متخصص اتفاق می‌افتد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • مارک‌های  پرفروش‌ چرخ خیاطی خانگی در ایران را بشناسید
  • فواید و خواص آب سیب‌زمینی
  • علائم فشار خون بالا را بشناسید
  • فواید باور نکردنی مصرف روزانه پیاز
  • علائم شایع کم کاری تیروئید را بشناسید
  • پاشنه و یک تمرین ساده برای داشتن پاهایی قوی و سالم/ روش انجام حرکت، فواید و تغییرات مورد انتظار (+فیلم)
  • علائم و نشانه‌های مالاریا را بشناسید
  • شهید جوادی را بهتر بشناسید
  • فواید و خواص آب سیب زمینی
  • خواص ریواس و فواید آب ریواس برای جوانسازی و لاغری + عوارض